Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

THE DOORS: WHEN YOU’RE STRANGE
curator/DJ Kristof Claes
filmlengte: 1u26 / speciaal tarief
DO 5 aug vanaf 19u

Muziek

Koop hier je ticket

Muziekdocumentaire over de geruchtmakende band The Doors die met leadzanger Jim Morrison in vijf jaar tijd de muziekwereld voor altijd veranderden

De creatieve energie van vier briljante muzikanten – drummer John Densmore, gitarist Robby Kreiger, toetsenist Ray Manzarek en zanger/frontman Jim Morrison – maakten The Doors tot één van de meest iconische en invloedrijke bands ooit.
Deze documentaire is de eerste die hun complete verhaal vertelt. Een unieke mix van vroeg materiaal uit de begindagen in ’65 tot aan de dood van Morrison in 1971. We volgen hen van de ontmoeting van Manzarek en Morrison in LA tot de podia van uitverkochte muziekarena’s. Met daartussen alle hoogte- en dieptepunten van de band en Jim Morrison in het bijzonder.
De meisjes, de drank, de onzekerheid en de ruzies. Bijna twintig jaar na de bekende speelfilm is er nu dé documentaire over The Doors, de illustere rockband uit de 60s. Aan de hand van historisch, zelden tot nooit vertoond materiaal werpt de film een nieuwe blik op de revolutionaire impact van hun muziek. De begeleidende teksten zijn ingesproken door grote Doors-fan Johnny Depp.
Vertoning gaat door in openlucht op domein van La Reine Sucrée in Helchteren (Lillo)
Vanaf 19.00 Vinyl-Vintage & Art Fear – Drinks & Bites / Music & Movie 
Film vanaf 21.30 (bij voldoende duisternis)
Muziek / DJ Kristof Claes (Goldfox)

Tickets €12,00