Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Regisseur Patrice Toye komt naar TheRoxyTheatre!

Maandag 17 september zal de uit Sint-Truiden afkomstige filmmaakster Patrice Toy aanwezig zijn op de avant première van “Little Black Spiders”.
Haar nieuwste film zat in de competitie van het FILMFESTIVAL van MONTREAL, was openingsfilm van het Filmfestival Oostende en gaat over tienermeisjes die in het geheim zwanger zijn.
Op de zolder van een oud ziekenhuis worden jonge, zwangere tieners verborgen gehouden voor de buitenwereld. Ze kunnen er in alle rust bevallen, om daarna terug naar huis te keren. Het nieuwe meisje Katja, dat zelf wees is, is vastberaden een leven te beginnen met haar baby en de vader van het kind. Tijdens het lange wachten delen de meisjes lief en leed, smeden ze vriendschappen en zoeken ze afleiding in mysterieuze spelletjes. Tot die veilige zeepbel uiteenspat…

De Belgische filmmaakster Patrice Toye koos opnieuw voor een ontroerend verhaal over liefde en vriendschap, over de zoektocht naar geborgenheid. Dat de film gebaseerd is op waargebeurde feiten, maakt het allemaal nog huiveringwekkender.
Op maandag 17 september om 20u30 (ElaN filmavonden) kan iedereen deze film komen zien in avant première!