Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Dinsdag 8 oktober Ladies Movie Night ‘HUSTLERS’

Dinsdag 8 oktober om 20:30 u. is er een nieuwe Ladies Movie Night met de avant-première van ‘HUSTLERS’, waar Jennifer Lopez (50) een glansrol in speelt. De film is op dit moment razend populair en wordt in alle bioscopen ter wereld goed bezocht.

De getalenteerde strippers Romana (Jennifer Lopez) en Daisy (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken….
Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het New York Magazine door Jessica Pressler ‘The Hustlers at Scores’.