Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Bierweekend en Gratis Terrasfilms

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 juli 2012 stond Koersel weer volledig in het teken van het bierweekend ten voordele van Sint-Gerardus Diepenbeek. In samenwerking met The Roxy Theatre bracht men op vrijdag- en zaterdagavond een openluchtfilm op het gezellig ingerichte kerkplein.

Vrijdag kon de regenbui de pret niet bederven bij de voorstelling van Purple Rain met Prince. De stategisch opgestelde tenten zorgden voor voldoende bescherming. Op de zonovergoten zaterdagnamiddag kon je genieten van enkele live optredens gecombineerd met een lekker biertje naar keuze. Ondertussen genoten de kinderen van de kinderanimatie.

Ook tijdens de projectie van de Vlaamse kaskraker Hasta la vista kwam de regen op bezoek. Maar vanaf elf uur ‘s avonds bleef het droog en om kwart na middernacht sloten we af met de film New Kids Nitro. De toog bleef echter nog lang open…

Wie de sfeer nog eens wil opsnuiven, kan dat door de foto’s van Steven Mangelschots te bekijken.

Dank aan alle bezoekers en dank voor de steun aan Sint-Gerardus.