Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Het is weer voorbij het “Bierweekend en Gratis Terrasfilms”

Het is weer voorbij het Bierweekend en de Gratis Terrasfilms. Dank aan alle bezoekers en dank voor de steun aan Sint-Gerardus.

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 juli stond Koersel weer volledig in het teken van het bierweekend tvv Sint-Gerardus Diepenbeek. In samenwerking met The Roxy Theatre brachten we op vrijdag- en zaterdagavond een openluchtfilm op het gezellig ingerichte kerkplein. Vrijdag kon de regenbui de pret niet bederven bij de voorstelling van PURPLE RAIN met Prince. De stategisch opgestelde tenten zorgden voor voldoende bescherming. Op de zonovergoten zaterdagnamiddag kon je genieten van enkele live optredens gecombineerd met een lekker biertje naar keuze. Ondertussen genoten de kinderen van de kinderanimatie. Ook tijdens de projectie van de Vlaamse kaskraker HASTA LA VISTA kwam de regen op bezoek. Vanaf 23u bleef het droog en om 00u15 sloten we af met de film NEW KIDS NITRO. De toog bleef echter nog lang open… Hier alvast enkele foto’s van Steven Mangelschots.